Een akoestische oplossing voor op kantoor

“Akoestiek” een zeer belangrijk begrip de dag van vandaag, zeker bij het inrichting van je kantoor.

Kies voor akoestisch comfort zonder afbreuk te doen in je interieur design

Start bij het begin

Ben je gestart aan je ontwerp voor je nieuwe of bestaande kantoor en houd je zoals het hoort rekening met het akoestisch comfort in je kantoor ? Dan ben je goed opweg, kies in eerste instantie voor zoveel mogelijk zachte materialen wanneer je je meubels kiest, stoffen en lederen meubels zijn namelijk zeer efficiënt wanneer je je akoestiek in je kantoor wild verbeteren. Maar, stop daar niet. Neem contact met ons op zodat wij jouw akoestisch comfort kunnen opmeten om zo te kijken wat er nodig is om de akoestiek die aanwezig is te verbeteren naar een aangename akoestische ruimte waar je met je collega’s een gesprek kan voeren en er tegelijkertijd een collega een telefoon gesprek kan voeren zonder afgeleid te worden van de galmende spraakgeluiden in de ruimte.  

Akoestische plafonds of wanden ?

Moest je een akoestisch plafond of een akoestische wand plaatsen ? Alles hangt af van de look / beleving die je wil creëren, kies je voor een “Art Wall”, “Brand Wall” of toch liever voor een gekleurde wand om je muur te personaliseren of ben je eerder opzoek naar een oplossing waarbij we het plafond akoestisch maken ? Dit kan indien gewenst ook met bedrukking of in een speciale kleur. 

De keuze is aan jouw, we zullen steeds meten welke akoestisch absorbtie we nodig hebben en zo zullen we kunnen berekenen hoeveel geluidsabsoberende panelen of wand / plafond afwerking we moeten monteren. 

 

Naar gelang de oppervlakte kunnen we bespreken wat we in jouw project zullen toepassen. Kiezen voor een plafond zorgt voor een meer algemene akoestische oplossing, kies je voor een wand akoestisch te behandelen zal je eerder plaatselijk en ook een stuk algemeen de akoestiek in de ruimte verbeteren. 

Akoestisch spanplafond kantoor
Akoestisch plafond paneel

Akoestische panelen

Wil je eerder een industriële look bekomen in je kantoor interieur of ben je beperkt in budget ? 

Dan gaan we al snel werken met akoestische panelen die we zowel tegen de wand als het plafond kunnen monteren. Plafondpanelen kunnen zowel direct tegen het plafond worden bevestigd alsook kunnen we deze plafondpanelen door middel van stalen/inox kabeltjes laten afhangen op de gewenste hoogte van het bestaande plafond. 

Akoestische tussenwanden

Heb je een groot en open kantoor en wil je de akoestiek verbeteren op bureau niveau zodat je in stilte kan werken ? Dan werken we met mobiele akoestische panelen, deze hebben wieltje onder het paneel zitten zodat je ze kan verrijden naar de plaats waar je ze nodig hebt. 

 

Veelal worden deze gepersonaliseerd met een afbeelding of art work die word aangeleverd door de klant. 

Veelal worden deze gepersonaliseerd met een afbeelding of art work die word aangeleverd door de klant. 

Akoestische printwand

AKOESTISCHE WAND AFWERKING

Wil je liever niet kiezen voor akoestische panelen en toch gaan voor een iets duurdere oplossing maar die wel meer binnen het interieur past ? Kies dan voor onze akoestische wanden, Enen akoestische spanwand kan gemonteerd worden binnen 1 werkdag en met een gepersonaliseerd art work afgewerkt worden. 

Ben jij opzoek naar een akoestische oplossing voor je kantoor ?

Kom in contact met jouw dichtstbijzijnde specialist uit ons dealer netwerk
Winkelwagen

Vraag Je Gratis Offerte Aan

Onze STRETCH dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
In hoeveel ruimtes wenst u een spanplafond?
Wanneer wenst u van start te gaan met de renovatie?
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.
Naam
Adres
Ontvang alle nieuwigheden

Abonneer op onze nieuwsbrief en wees up to date

– Interieur trends
– Acties
– Oplossingen
– Nieuwigheden

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Gratis Spanplafond E-Book

Lees ons E-book

Word geïnspireerd door onze oplossingen en projecten
Bereken Zelf De Prijs Van Je Geïnstalleerd Spanplafond