Anthony Ampe Notaris te Kruibeke (Rupelmonde)

Bij notariskantoor Ampe Anthony te Kruibeke werd in 2019 het geheel kantoor onderhanden genomen. Het werd een geheel nieuw kantoor dat voorzien werd van een High-End interieur afwerking met een kwalitatieve uitstraling. Er werden kosten nog moeite gespaard om dit project perfect af te werken. 

Het interieur was zeer strak en er werden heel wat harde materialen gebruikt zoals een gepolierde betonnen vloer en stalen raamwerk. 

Akoestisch spanplafond kantoor

Om tot een goed akoestisch comfortabel kantoor te komen werd het geheel interieur voorzien van een akoestisch spanplafond met een extra akoestische absorber ( polyesterwol ) die achter het spanplafond werd gemonteerd tegen het bestaande betonnen plafond. Dit om het akoestisch comfort op een hoog niveau te krijgen. Met het spanplafond werd er 10cm gezakt vanwege alle technieken die achter het plafond weg gestoken moesten worden, hierdoor is de plafondhoogte 260cm, om de ruimte hoger en groter te doen lijken hebben we grote eliptische uitsparingen voorzien in het plafond om zo de ilusie van een hoger plafond te creëren en ook de ruimte groter te doen lijken. 

In dit project werkten we met volgende producten: 

  • Akoestisch spanplafond
  • Gebogen ALU frames op maat gemaakt 
  • Akoestische absorber Polyesterwol D40/50 ( 40kg/m3 50mm dikte ) 
  • STRETCH Design plafond geplaatst in de elipsvorm
  • Witte PVC opspanprofielen rondom het spanplafond
  • Verlichting: Wever&Ducre, Delta Light

STRETCH dealer: Corpus Interieur
Regio: Waasland ( Kruibeke ) 
Periode: 2018
Oppervlakte: 350m2
Architect: Ante Architecten

akoestisch spanplafond Ampe kruibeke
akoestisch plafond kantoor ampe & depuyt

U vraagt wij beantwoorden

Het installeren van de akoestische plafonds en alle verlichting + speciale afwerkingen heeft 7 werkdagen in beslag genomen

We hebben de nagalmtijd in dit mooie notaris kantoor nagemeten na de installatie van de spanplafonds, ne de meting zagen we dat we een nagalmtijd van 0,6 hadden bekomen. Dit betekend dat het interieur zeer stil is en ook stil aanvoelt.

Het team bestond uit 2 spanplafond monteurs waarmee we het gehele project hebben afgewerkt ( wat de spanplafonds betreft ). Onze monteurs hebben de montage van het spanplafond, de verlichting, de akoestische platen, het schrijnwerk aan het plafond en de elips structuren op zich genomen. 

Zoals elk spanplafond zal de levensduur afhangen van het onderhoud ( het afwassen van het spanplafond ), maar algemeen bekeken zal het spanplafond zeker zo’n 25 jaar meegaan zonder enig probleem. Na 25 jaar zou het kunnen zijn dat het doek ( indien het nooit werd afgewassen ) zodanig vervuild is dat er overgegaan zal moeten worden tot het vervangen van het spanplafond doek. De bestaande constructie kan blijven staan en dus enkel het spanplafond doek zal dan worden vervangen. 

Ben jij geïnteresseerd ?

Opzoek naar een nieuw plafond of een akoestische oplossing ? Neem dan contact met ons op, we begeleiden u graag in uw project.

akoestisch spanplafond Ampe kruibeke
Winkelwagen

Vraag Je Gratis Offerte Aan

Onze STRETCH dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
In hoeveel ruimtes wenst u een spanplafond?
Wanneer wenst u van start te gaan met de renovatie?
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.
Naam
Adres
Ontvang alle nieuwigheden

Abonneer op onze nieuwsbrief en wees up to date

– Interieur trends
– Acties
– Oplossingen
– Nieuwigheden

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Gratis Spanplafond E-Book

Lees ons E-book

Word geïnspireerd door onze oplossingen en projecten
Bereken Zelf De Prijs Van Je Geïnstalleerd Spanplafond