Polette Antwerpen

Stel je polette voor,

Antwerpen, België 2022 Na het spectaculaire project van zijn Parijse showroom in februari 2022, heeft polette opnieuw samengewerkt met Javier Zubiria, oprichter van het Amsterdamse architectenbureau zU-Studio om een ​​nog nooit vertoond retailconcept naar Antwerpen te brengen. Het begon allemaal met een nummer, precies 50 jaar geleden uitgebracht en toch relevanter dan ooit: Imagine, van John Lennon. Na twee jaar waarin mensen gescheiden van elkaar waren, waar sociale interacties niet bestonden en er overal spanningen waren, wilden Pierre Wizman & Javier Zubiria een plaats van verbondenheid en creativiteit bouwen, waar mensen met elkaar omgaan

En wat is een betere manier om opnieuw verbinding te maken dan via muziek? Hier wordt het verhaal fascinerend. Bij het betreden van dit topstuk van architectuur worden bezoekers opgewacht door twee gigantische pianoklavieren, één aan elke kant, vertegenwoordigd door 88 toetsen. De witte toetsen zijn samengesteld uit spiegels van vloer tot plafond, waardoor een gevoel van oneindigheid ontstaat, terwijl de zwarte toetsen dienen als planken om de optische en zonnebrillencollecties van polette tentoon te stellen. In het midden van de winkel kunnen mensen de ruimte ervaren terwijl ze op een gigantische witte vierkante bank zitten, een knipoog naar John Lennons twee weken durende Beds-in far vredesprotest. Om deze kunsttentoonstellingachtige ervaring compleet te maken, verwelkomt het plafond een ongelooflijke sculptuur in de vorm van een pianodeksel, afgeschuind door de hele 20 meter diepe showroom.

Een muziekinstrument waarin je kunt shoppen Elke pianotoets is eigenlijk trouw aan zijn functie. Dankzij een sensorverbinding worden bezoekers uitgenodigd om samen te werken, het perfecte nummer te creëren of te vertolken. Een lichtsignaal geeft aan wanneer de aangewezen toets moet worden ingedrukt, zodat mensen, alleen of in groepjes, allemaal in perfecte harmonie samen kunnen spelen.

“Deze ruimte is een eerbetoon aan vrede, liefde en eenheid, en het zal de eerste ter wereld zijn waar mensen een liedje kunnen spelen met behulp van het meubilair, dat ook zal dienen als planken om het product te tonen. Ik stelde me deze plek voor als een tempel, een moment waarop je niet alleen hier bent om te winkelen, maar ook om een moment te delen’, zegt Javier Zubiria.

STRETCH dealer: STRETCH
Regio: Antwerpen
Periode: 2022
Oppervlakte: 60m2

Architect: zu-studio by Javier Zubiria

Spanplafond antwerpen

U vraagt wij beantwoorden

Het installeren van het akoestisch lichtdoorlatend spanplafond heeft 1 werkdag in beslag genomen

Het team bestond uit 2 spanplafond monteurs waarmee we het gehele project hebben afgewerkt ( wat de spanplafonds betreft ). Onze monteurs hebben de montage van het spanplafond en de verlichting  op zich genomen. 

Zoals elk spanplafond zal de levensduur afhangen van het onderhoud ( het afwassen van het spanplafond ), maar algemeen bekeken zal het spanplafond zeker zo’n 25 jaar meegaan zonder enig probleem. Na 25 jaar zou het kunnen zijn dat het doek ( indien het nooit werd afgewassen ) zodanig vervuild is dat er overgegaan zal moeten worden tot het vervangen van het spanplafond doek. De bestaande constructie kan blijven staan en dus enkel het spanplafond doek zal dan worden vervangen. 

Ben jij geïnteresseerd ?

Opzoek naar een nieuw plafond of een akoestische oplossing ? Neem dan contact met ons op, we begeleiden u graag in uw project.

Winkelwagen

Vraag Je Gratis Offerte Aan

Onze STRETCH dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
In hoeveel ruimtes wenst u een spanplafond?
Wanneer wenst u van start te gaan met de renovatie?
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.
Naam
Adres
Ontvang alle nieuwigheden

Abonneer op onze nieuwsbrief en wees up to date

– Interieur trends
– Acties
– Oplossingen
– Nieuwigheden

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Gratis Spanplafond E-Book

Lees ons E-book

Word geïnspireerd door onze oplossingen en projecten
Bereken Zelf De Prijs Van Je Geïnstalleerd Spanplafond