fbpx

Polyester spanplafond

Het STRETCH® plafond- en wandsysteem is ontworpen om een esthetische en functionele oplossing te bieden voor toepassingen in zowel nieuwbouw als renovatie. Door zijn innovatieve eigenschappen is het geschikt voor zowel commercieel als residentieel gebruik.

Vraag je gratis offerte aan !

Voordelen polyester spanplafonds

Naadloos tot 5,15m

Fijnste afwerking

Akoestisch

Snelle montage

Easy instal

10 Jaar garrantie

Download ons inspiratieboek

Ben jij aan het renoveren en wil je inspiratie opdoen voor jouw project, download dan onze E-book en word geïnspireerd door onze projecten waarin we onze spanplafonds monteerde

De technologie

Het STRETCH systeem bestaad uit een geweven polyester doek bedekt met een polyurethaan coating. Deze technologie combineert de unieke esthetiek van een monolithische afwerking met grote functionaliteit en duurzaamheid. Een enkel stuk stof kan tot 5,10m breed zonder naden, waardoor een perfect glad oppervlak en uniforme spanning wordt gewaarborgd. Door de geweven eigenschappen kunnen de bedekkingen gemakkelijk met behulp van balken, kroonlijsten, rozetten, deuren, ramen, enz. worden omwikkeld. Daarnaast zijn de integratie van mechanische, elektrische, verwarmings- en sanitaire voorzieningen gemakkelijk te voltooien.

Met behulp van de STRETCH hightech opspan-profielen kunnen deze spandoeken geplaatst worden op zowel plafonds als muren met allerlei hoeken en kanten . Het STRETCH-spandoek plaatst gemakkelijk rond balken, kroonlijsten, rozetten, deuren, ramen, enz.

Winkelwagen

Vraag Je Gratis Offerte Aan

Onze STRETCH dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Ontvang alle nieuwigheden

Abonneer op onze nieuwsbrief en wees up to date

– Interieur trends
– Acties
– Oplossingen
– Nieuwigheden