PVC spanplafond

Het STRETCH PVC spanplafond, vergelijkbaar met ons polyester spanplafond maar dan op basis van een PVC film die word opgewarmd bij installatie. 

Dit type plafond is het perfecte spanplafond als je opzoek bent naar een spiegelende afwerking zoals ons glanzend spanplafond, heb je een zwembadruimte die voorzien moet worden van een spanplafond dan is het kiezen voor een pvc spanplafond de juiste keuze!

Voordelen PVC spanplafonds

100% Recycleerbaar

Het PVC spanplafond is in zijn geheel 100% recycleerbaar dit omdat er gebruik word gemaakt van 2 type grondstoffen: - PVC ( voor het spanplafond ) - Aluminium ( voor de opspanprofielen )

Snelle montage

De montage van een PVC spanplafond is sneller dan een polyester spanplafond omdat deze in fabriek opmaat werd geproduceerd

Propere montage

De montage gebeurt zonder breekwerken en met een minimum aan stof

Akoestisch

Absorptiecoëfficient αW = 0,95 mogelijk

Naadloos

Onze PVC spanplafonds worden naadloos geleverd tot 3,30m breedte met de Bs1 D0 brandcertificering en 5,70m met een B1 brandcertificering

10 Jaar garrantie

Op Alle STRETCH spanplafonds word er garantie verleend van 10 jaar

Download ons inspiratieboek

Ben jij aan het renoveren en wil je inspiratie opdoen voor jouw project, download dan onze E-book en word geïnspireerd door onze projecten waarin we onze spanplafonds monteerde

De Warme Spanplafond Technologie

Onze pvc spanplafonds zijn vervaardigd uit een hoogwaardige PVC vinyl van het merk Renolit of MSD, deze pvc film word door onze productie op maat geproduceerd in onze productiehal in Belgie. Hierdoor bieden we een hoogwaardig spanplafond systeem aan dat in Belgie word geproduceerd. 

Met behulp van de STRETCH hightech opspan-profielen kunnen deze spandoeken geplaatst worden op zowel plafonds als muren met allerlei hoeken en kanten . Het STRETCH-spandoek plaatst gemakkelijk rond balken, kroonlijsten, rozetten, deuren, ramen, enz.

akoestisch pvc spanplafond

Warme spanplafond plaatsen hoe gaat dit in zen werk

Installatie Proces PVC Spanplafonds

Basis opspanprofiel

Voor het PVC Spanplafond systeem word er gebruik gemaakt van een "klik-systeem" waarbij het spanplafond dmv spanning in het aluminium profiel word bevestigd, het spanplafond blijft in positie vanwege het harpoen profieltje dat rondom het spanplafond werd gelast

Verlichting structuur

Verlicht je ruimte met onze innovatieve oplossingen voor verlichting in pvc spanplafonds. Laat je omgeving stralen met naadloos geïntegreerde verlichting. Combineer een prachtig pvc spanplafond met doordachte verlichting voor een ongeëvenaarde sfeer, zowel thuis als in commerciële ruimtes.

PVC spanplafond mat

PVC Spanplafond Doek

Ontdek diverse PVC spanplafond afwerkingen, zoals glanzend, satijn, mat en zelfs gepersonaliseerde prints. Kies ook voor translucente opties!

Al dan niet Akoestisch absorber

Verbeter geluid met ons akoestische PVC spanplafond. Naast strak design biedt het geluidsabsorptie. Creëer rust in huizen, kantoren en openbare ruimtes.

Glanzend
PVC Spanplafond
Dit spanplafond vergroot de ruimte visueel met veel licht. Ideaal voor elk huis en perfect voor moderne ruimtes die dat extra 'wow'-effect zoeken! Het reflecterende PVC-materiaal laat de kamer als een spiegel lijken, duwt de muren weg en verhoogt het plafond.
Gepersonaliseerd
Spanplafond
Digitaal bedrukte spanplafonds veranderen elke ruimte van je huis of bedrijf in een kunstwerk van ontwerpers. De mogelijkheden zijn eindeloos - je kunt ervoor kiezen om je plafond te verfraaien met reproducties van meesterwerken van beroemde kunstenaars, of je eigen kunst of foto's te gebruiken met moderne digitale druktechnieken op een spanplafond van rekbaar materiaal. State-of-the-art grootformaat apparatuur zorgt voor hoge resolutie beelden.
Lichtgevende
Spanplafonds
Dit maakt het mogelijk om lichtbronnen met variabele kleuren rondom het plafond te installeren en daarmee de plafondkleur te veranderen. Deze uitstraling zorgt voor een scherpe focus die alleen luminescentie kan bereiken.
Akoestisch
Spanplafond
Akoestisch geperforeerde pvc spanplafonds bevatten submillimeter-grote gaatjes en worden al tientallen jaren gebruikt voor geluidsbeheersing als alternatief voor conventionele poreuze materialen. Ze kunnen geluid in een ruimte absorberen en zijn bijzonder nuttig in grote kantoren/vergaderzalen en privé-appartementen, vooral in de leefruimte.

Veelgestelde Vragen over PVC Spanplafonds

PVC stretch plafonds zijn moderne plafondafwerkingen gemaakt van flexibel PVC-materiaal dat strak wordt gespannen voor een naadloze en eigentijdse look.

PVC spanplafonds bieden vele voordelen, waaronder naadloze afwerking, duurzaamheid, eenvoudige reiniging, akoestische verbetering en mogelijkheden voor verlichtingsintegratie.

PVC stretch plafonds worden geïnstalleerd door het opspannen van het flexibele PVC-materiaal over een frame. Hierdoor ontstaat een strak en naadloos plafond.

PVC spanplafonds komen in verschillende afwerkingen, zoals glanzend, mat, satijn en zelfs met gepersonaliseerde prints. Deze afwerkingen passen bij diverse interieurstijlen.

Ja, PVC spanplafonds zijn duurzaam en bestand tegen vocht en schimmel. Ze behouden hun uiterlijk en functionaliteit gedurende vele jaren.

Ja, sommige spanplafonds kunnen worden geperforeerd om geluidsabsorptie te bieden, waardoor ze geschikt zijn voor akoestisch gevoelige ruimtes.

Ja, spanplafonds kunnen naadloos worden geïntegreerd met verschillende soorten verlichtingsarmaturen, wat zorgt voor functionele en esthetische verlichting.

PVC stretch plafonds kunnen worden toegepast in woningen, kantoren, winkels, restaurants en andere commerciële ruimtes, evenals vochtige omgevingen zoals zwembaden.

Ja, PVC spanplafonds vereisen minimaal onderhoud. Af en toe afnemen met een vochtige doek is meestal voldoende om ze schoon te houden.

PVC stretch plafonds bieden een naadloze, moderne uitstraling met veelzijdige ontwerpmogelijkheden. Ze kunnen worden aangepast aan diverse interieurstijlen en zijn geschikt voor verschillende toepassingen.

spanplafond badkamer, spanplafond onder schuin dak

Offerte aanvragen plafond

Vraag Nu Jouw Vrijblijvende Offerte aan voor een Stretch Plafond!

Ontdek de moderniteit en veelzijdigheid van een PVC stretch plafond. Krijg inzicht in de kosten en mogelijkheden voor jouw ruimte. Transformeer vandaag nog je interieur!

Winkelwagen

Vraag Je Gratis Offerte Aan

Onze STRETCH dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
In hoeveel ruimtes wenst u een spanplafond?
Wanneer wenst u van start te gaan met de renovatie?
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.
Naam
Adres
Ontvang alle nieuwigheden

Abonneer op onze nieuwsbrief en wees up to date

– Interieur trends
– Acties 
– Oplossingen
– Nieuwigheden

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Gratis Spanplafond E-Book

Lees ons E-book

Word geïnspireerd door onze oplossingen en projecten
Bereken Zelf De Prijs Van Je Geïnstalleerd Spanplafond
polyester spanplafond systeem
Mis onze nieuwtjes niet!