Energiezuinig je woning verwarmen

Ooit gedacht om te kiezen voor infraroodpanelen ipv verwarmen op gas of stookolie ? Het is in ieder geval veel zuiniger dan je denkt. Kom meer te weten in ons artikel hieronder !

In tijden zoals nu herbekijken we met zen allen onze energie rekening toch wel even, en komen we tot de conclusie dat we moeten ingrijpen. Want anders zal onze eindafrekening wel zeer hoog kunnen uitvallen. Belangrijk is te bepalen op welke delen in je huis je meer rendement kan creëren door kleine investeringen te doen, vandaag behandelen we het verwarmingsdeel van jouw woning. In België worden woningen bij 7 op de 10 Belgen verwarmd met Aardgas. 16% van de woningen werden verwarmd met stookolie. Daarna volgen elektriciteit (9%) en hout of pellets (4%). Cijfers die de komende jaren compleet zullen omslaan, we zullen zien dat we met zen allen meer en meer zullen gaan verwarmen op elektriciteit, dit vanwege de verhoogde gasprijzen. Maar hoe kunnen we dan efficiënt en rendabel verwarming op elektriciteit ? 

Infrarood verwarming

Infrarood verwarming, de infraroodpanelen die nu op de markt verkrijgbaar zijn hebben een hoger rendement dan ooit te voren. Infrarood verwarming geeft een rendement van 70% meer ten opzichte van conventionele convectie verwarmingssystemen. 

Ook kan je doormiddel van een smart-home oplossing je verwarming makkelijk en snel bedienen en zelfs programmeren. Doordat een infraroodpaneel de ruimte instant kan verwarmen kan je ervoor kiezen je ruimte enkel te verwarmen wanneer je zelf thuis bent en moet je dus geen of een heel korte opwarmingstijd voorzien om je ruimte op de gewenste temperatuur te krijgen. 

Onzichtbare infrarood panelen ?

We kennen allemaal de standaard opbouw infraroodpanelen, estetisch gezien is dit niet het meest mooie object in je woning. Hierop kwam STRETCH met een oplossing, we engineerde ons eigen infraroodplafond, een plafond dat dmv een infrarood “mat” die word geïntegreerd in het spanplafond je gehele plafond omtovert tot een verwarmingselement. 

 

Weg met die lelijke infrarood panelen in je plafond, zeg hallo tegen een strak en verwarmd plafond van STRETCH

Ben jij nog opzoek naar een verwarmt plafond voor je woning ?

Winkelwagen

Vraag Je Gratis Offerte Aan

Onze STRETCH dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
In hoeveel ruimtes wenst u een spanplafond?
Wanneer wenst u van start te gaan met de renovatie?
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.
Naam
Adres
Ontvang alle nieuwigheden

Abonneer op onze nieuwsbrief en wees up to date

– Interieur trends
– Acties
– Oplossingen
– Nieuwigheden

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Gratis Spanplafond E-Book

Lees ons E-book

Word geïnspireerd door onze oplossingen en projecten
Bereken Zelf De Prijs Van Je Geïnstalleerd Spanplafond